28/4/23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Γ΄ΦΑΣΗ»

  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Γ΄ΦΑΣΗ».

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Ενημερώνουμε ότι την σήμερα Παρασκευή 28/4/2023 και μεταξύ των ωρών 14:00 -17:00 στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε τμήμα της πόλης του Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα στις οδούς: Κ. Γκλιάτη, Γ. Παπαβασιλείου, Μουσχουντή, Ευαγ. Δρίτσα και Αγγέλου Κολιαβασίλη προκειμένου να αποκατασταθεί έκτακτη βλάβη που προκλήθηκε στα πλαίσια του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Γ΄ΦΑΣΗ».

Καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια από όλους για την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων των κατοίκων της πόλης του Μαρκοπούλου από την εκτέλεση των έργων αυτών  και ζητάμε την κατανόησή σας. 

ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.