19/11/19

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α' Προβολή τη νέα ταινία του Μ. Σκορτσέτζε «Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ» και για τους μικρούς μας φίλους την ταινία «ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α’ Προβολή τη νέα ταινία του Μ. Σκορτσέτζε «Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ» και για τους μικρούς μας φίλους, την ταινία «ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».  

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ  21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 


  
Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ (Πρεμιέρα) 

 (The Irishman) 

Προβολές: 8.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese 
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Robert De Niro, Anna Paquin, Al Pacino, Joe Pesci, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Stephen Graham, Aleksa Palladino, Jack Huston, Ray Romano, Domenick Lombardozzi 

Διάρκεια: 3 ώρες 29 λεπτά 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή, που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο, στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.  

   


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   

Για τους μικρούς μας φίλους:  

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – Μεταγλωττισμένη 
(Rémi Sans Famille) 

Προβολές 5.30 μ.μ. 

Σκηνοθεσία: Antoine Blossier 
Με τους: Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen Διάρκεια: 1 ώρα 45 λεπτά 

Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Έκτορα Μαλό, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο, η ταινία «Χωρίς Οικογένεια» μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μικρού Remi, σε μια σύγχρονη, επική ταινία με μοντέρνο αέρα, υπέροχα σκηνικά, νοσταλγική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους. Στη γαλλική υπερπαραγωγή πρωταγωνιστούν οι Daniel Auteuil (Caché) και ο πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός Maleaume Paquin. Την εξαιρετική αυτή κινηματογραφική μεταφορά με την παραμυθένια αίσθηση και τα διαχρονικά μηνύματα υπογράφει ο ταλαντούχος Antoine Blossier (Proie).  

   


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7 € 

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , ΑΝΩ ΤΩΝ 65 & ΑΜΕΑ 5 €, 

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 € ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ 


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» 
DOLBY ST. SR 
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο 
Τηλ.: 22990 23924  

Σας ευχόμαστε καλές προβολές!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.