24/12/18

«Ο Μικρός Ονειροπόλος», μια διαδραστική κουκλοπαράσταση, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», σε μια ξεχωριστή Παιδική, διαδραστική Kουκλοπαράσταση, τον «Μικρό Ονειροπόλο»! 
Ο «Μικρός Ονειροπόλος» είναι ένα παραμύθι για τη δύναμη της θέλησης, την πίστη σε μια ιδέα, για τη σημασία των στόχων στη ζωή μας, για τα όνειρα που με αφοσίωση, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Όσο μεγάλα κι αν είναι…
Επιστρατεύοντας κούκλες, παντομίμα, αφήγηση, τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι, οι συντελεστές συστήνουν στους μικρούς θεατές, τον Μικρό Ονειροπόλο. Ένα αδύνατο αγόρι με κατάξανθα μαλλιά, που του άρεσε να βοηθά την οικογένειά του, να παίζει με τους φίλους του, να υπερασπίζεται το καλό, να χαμογελά και να ονειρεύεται διαρκώς, πως μια μέρα θα γίνει Πρίγκιπας. Οι φίλοι του τον κορόιδευαν: «Ναι, καλά, σιγά τα αυγά! Απ’ το χωριό μας πού να πας βρε κακομοίρη; Και τόσο φτωχός που είσαι, ποτέ δεν θα γίνεις πρίγκιπας;».
Αυτός όμως δεν εγκατέλειπε ποτέ. Συνέχισε να πιστεύει στο όνειρό του. Ώσπου μια μέρα, σχεδόν μαγικά, το είδε να υλοποιείται! Πώς;
Η συνέχεια, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»!

Συντελεστές:
Κείμενο: Μάνος Ζερβάκης
Θεατρική Απόδοση – Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα
Αφήγηση: Βαρβάρα Πεντζερίδου
Φωνή Πριγκίπισσας: Μυρτώ Τερζοπούλου
Κούκλες –Αντικείμενα: Ρέον Θέατρο
Μουσική Επιμέλεια: Βαλάντης Τερζόπουλος
Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς Τροφίμων μακράς διαρκείας, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.