30/4/18

Πολιτιστική ασπίδα για τους νέους μας, αποτελεί το έργο «2500 Χρόνια Ελληνική Μουσική», που παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Με μεγάλη επιτυχία, μπροστά στο κατάμεστο με πολλούς όρθιους θεατές, Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, η προγραμματισμένη Συναυλία του «Μουσικού Εργαστηρίου Έκφρασης και Δημιουργίας», του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, τη διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας του Εργαστηρίου, την οργάνωση, παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης, από την Καθηγήτρια Μουσικής κ. Μαρία Μουσέτη και την ευγενική συνεργασία και συμμετοχή, του ακούραστου συνεχιστή της παράδοσης μας, κ. Λάκη Χαλκιά.
Τα παιδιά μας, ένωσαν τις φωνές τους με το σπάνιο μέταλλο και την εκφραστικότητα της φωνής του Λάκη Χαλκιά, αλλά και με όλο τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί τους, χαρίζοντάς μας, δυνατές στιγμές συγκίνησης, πνευματικής ανάτασης και υπερηφάνειας που είμαστε Έλληνες, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα γενιά, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, το έργο «2500 Χρόνια Ελληνική Μουσική» του κ. Λάκη Χαλκιά, σε μια πολιτιστική ασπίδα και πνευματική θωράκιση για τους νέους μας! Ένα έργο ακατάλυτο, παγκόσμιο εφόδιο της Ρωμιοσύνης.
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ακούσαμε όλοι το μήνυμα του παγκόσμιου Έλληνα Συνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη, προς τα παιδιά μας, που είναι μήνυμα προς όλα τα παιδιά του κόσμου, να έχουν στη ζωή τους την επιτυχία που αξίζουν κι ένα κόσμο καλύτερο.
Ένα μεγάλο Μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς και στους συμμετέχοντες απόφοιτους των Σχολείων μας, στην κα Μαρία Μουσέτη, στους Μουσικούς και βέβαια στον Λάκη Χαλκιά, που κατάφεραν να μας ενώσουν, αγγίζοντας την καρδιά όλων μας, κόντρα στα απαισιόδοξα και ατομιστικά μηνύματα των καιρών.
Ο κ. Λάκης Χαλκιάς με τους μουσικούς του και η κ. Μαρία Μουσέτη, δήλωσαν ότι ευχαριστούν από καρδιάς, όλους εκείνους, που στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, κ. Σωτήρη Μεθενίτη, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και τον πρόεδρο της, κ. Γιάννη Πολίτη, δίνοντας την υπόσχεση για αντίστοιχες ποιοτικές εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.