29/3/18

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένο και δικαιωμένο μετά την έκδοση της υπ΄αριθμ. 231/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εργατικών διαφορών), αφού με αυτήν μετατρέπονται οι συμβάσεις 8 (οκτώ) εργαζομένων του Δήμου μας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, ειδικά που τέτοιες αποφάσεις στις μέρες μας σπανίζουν. Πρόκειται για συναδέλφους (και πιο συγκεκριμένα για τους: 1. Χρήστο Μαγγανά, 2. Ιωάννη Δρίτσα, 3. Παναγιώτη Ορφανό, 4. Γεώργιο Γιάννη, 5. Βασίλειο Γιαννακόπουλο, 6. Βασίλειο Σουλιώτη, 7. Χρήστο Τόνιο και 8. Ιωάννη Λαμανδρέα),  οι οποίοι εργάζονται ήδη από πολλά έτη στις Υπηρεσίες Ύδρευσης, Καθαριότητας και Κήπων, οι οποίες και μαστίζονται από έλλειψη προσωπικού.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας από την αρχή υπερασπίστηκε το δίκαιο αίτημά τους και πέρα από την ηθική υποστήριξη κάλυψε σε όλες τις φάσεις και τα δικαστικά έξοδα, προκειμένου αυτοί να αποκτήσουν σταθερή εργασία. Επίσης παραστήκαμε στη δίκη δια του Προέδρου του Συλλόγου μας και καταθέσαμε ενόρκως για τον πάγιο και διαρκή χαρακτήρα των αναγκών που καλύπτουν.
Τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων του Δήμου μας και τους ευχόμαστε καλή πορεία, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά!


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ                                ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.