4/1/18

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη προς το ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Μαρκόπουλο, 4/1/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                  Αρ. Πρωτ.:  346
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003
Γραφείο Δημάρχου                                       Προς: ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου
Τηλ: 22990-20121
Fax: 22990-24009
E-mail: methenitis@markopoulo.gr

Αγαπητά μέλη
του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου,
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την σημαντική προσφορά τροφίμων που πραγματοποιήσατε προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, το οποίο συμπλήρωσε φέτος, στις 17 Δεκεμβρίου, τα έξι (6) χρόνια λειτουργίας, έχοντας ως στόχο, την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν  πραγματικά ανάγκη.
Συγκεκριμένα, η προσφορά σας, που αφορά σε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών και χαρτικών, ήρθε σε συνέχεια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που πραγματοποιήσατε στο διάστημα 10 έως 17 Δεκεμβρίου 2017, του οποίου μέρος των εσόδων, διατέθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου!
Σας συγχαίρουμε για την Ευαισθητοποίηση και Κοινωνική σας Αλληλεγγύη και σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε ανάγκες συνανθρώπων μας, που βιώνουν έντονα την οικονομική κρίση στην καθημερινότητά τους.
Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας, σε όλους, όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς επίσης και τις ευχές μας, για Καλή Χρονιά, με υγεία και χαρά!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.