8/12/17

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, διοργανώνει και σας προσκαλεί, σε μία σειρά Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο!

Οι Άγιες αυτές Ημέρες, αποτελούν μια ξεχωριστή αφορμή, για να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, να αλλάξουμε διάθεση και να απολαύσουμε ανέμελοι, όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, τις Δημοτικές Εκδηλώσεις!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

  • «ΑΛΑΤΙ ΨΙΛΟ, ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ» : ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ».

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 π.μ.

Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», παρουσιάζουν σε εορταστικό κλίμα, παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα!

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»: Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο.

  • ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 12 μ.

Το Δέντρο μας, θα το στολίσουν όλες οι κάρτες «Ευχές» των παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό «Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές», που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, για όλους τους μαθητές 4 έως 12 ετών.

Όλες οι ζωγραφιές θα παραμείνουν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια των Εορτών, ενώ στην Eκδήλωση, θα ανακοινωθούν τα ( 6 ) έργα που θα γίνουν Αφίσες και θα στολίζουν το Δημαρχείο Μαρκοπούλου και ο Νικητής, του οποίου η ζωγραφιά, θα κοσμήσει την Ευχετήρια Κάρτα του Δημάρχου και βέβαια, θα κερδίσει το μεγάλο δώρο!

Μαζί μας, ο γνωστός Ταχυδακτυλουργός Πλάτων που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, με ταχυδακτυλουργικά κόλπα εμφανίζοντας περιστέρια, κουνέλια και πάπιες! 

Ο Ταχυδακτυλουργός Πλάτων, θα φέρει μαζί του στο Μαρκόπουλο την παρέα του: Τον Ζογκλέρ, τον Κλόουν και τους καλύτερους στις εντυπωσιακές .. Μπαλονοκατασκευές!

Επίσης, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, ο Άγιος Βασίλης, θα παραβρεθεί στην γιορτή και θα ακούσει τις ευχές όλων των παιδιών !

Στην εκδήλωση ακόμα, θα γίνει αφήγηση παραμυθιών, με καλικάντζαρους και ξωτικά, από την Χριστουγεννιάτικη παράδοση!

Στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.

Γιορτή Εγκαινίων: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ.

Διάρκεια Έκθεσης: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου,
9 π.μ. – 1 μ.μ., καθημερινές, εκτός αργιών.

Τα Παιδικά Τμήματα Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για όλους» διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Παιδική Έκθεση Χειροτεχνίας και Ζωγραφικής.
Η Γιορτή Εγκαινίων της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου, κου Ανδρέα Πυλαρινού! Στην εκδήλωση θα συμμετέχει, επίσης, η Μαρία Παπανικολάου, με αφήγηση του παραμυθιού «Ο θρύλος του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», ενώ θα διοργανωθεί και ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Ζωγραφικής!

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (οδός Παπαβασιλείου 34).


  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 8 μ.μ.

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, με την συμμετοχή της Μπάντας και της Μπαντίνας της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γάσπαρη Μαμμά!
Ένα μοναδικό ταξίδι στις κλασικές και τζαζ Χριστουγεννιάτικες Mελωδίες!

Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»: Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου!


Σας περιμένουμε όλους!


Καλές Γιορτές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.