1/12/17

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΑΣΜΕΙΟ ΕΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μαρκόπουλο, 30/11/2017
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Αρ. Πρωτ.: 20976
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,
Κου Άγγελου Ρούση
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270

Προς:


ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ









ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΑΣΜΕΙΟ ΣΧΟΛΗ



Αγαπητέ κ. Διευθυντά,
Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,


Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, εκτιμά και επαινεί την πολύ όμορφη και αξιόλογη κίνησή σας για συλλογή καπακιών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου μας, που σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, στέκονται δίπλα στα παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Τα χιλιάδες καπάκια που μας παραδίδετε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προστίθενται  στα ήδη συλλεχθέντα καπάκια, τα οποία θα φροντίσουμε να φτάσουν στον προορισμό τους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας, με κινητικά προβλήματα, να αποκτήσουν αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς τους.

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων για τους συνανθρώπους μας, που τα χρειάζονται και αφετέρου, κάνουμε Ανακύκλωση και προστατεύουμε το περιβάλλον μας.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας στους δασκάλους της Σχολής σας, που εκπαιδεύουν τους αυριανούς πολίτες με περιβαλλοντικές και κοινωνικές ευαισθησίες, καθώς επίσης στους μαθητές, τους γονείς και όσους συμμετείχαν στην συλλογή.
Επειδή η ευαισθησία των μαθητών σας και η προσπάθεια εκ μέρους των Εκπαιδευτικών του Σχολείου σας, πρέπει να επιβραβεύονται και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η παράδοση καπακίων που θα γίνει από εσάς, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, έρχεται σε συνέχεια μιας όμορφης Συνεργασίας του Δήμου Μαρκοπούλου με την Εράσμειο Σχολή, αποφασίσαμε να ανταποδώσουμε την κίνησή σας!

Ενόψει μάλιστα, της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που τιμάται την προσεχή Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, αποφασίσαμε να  σας προσφέρουμε, ταυτόχρονα με την παράδοση των καπακιών, ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, προϊόν της συνεργασίας μας, με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, για να το παραδώσετε, όπου εσείς κρίνετε ότι υπάρχει ανάγκη!


Σας ευχόμαστε πρόοδο, επιτυχίες και καλή συνέχεια σε ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες!

 





Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

Άγγελος Ρούσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.