6/11/17

Πλήρως επιτυχημένη, η συμμετοχή της Μεικτής Νεανικής Χορωδίας των Δήμων Λαυρεωτικής και Μαρκοπούλου, στην Tελετή Αφής και την Τελετή Παράδοσης, της Ολυμπιακής Φλόγας των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, «Πιονγκτσάνγκ 2018»

Η Μεικτή Νεανική Χορωδίας των Δήμων Λαυρεωτικής και Μαρκοπούλου, εκπροσώπησε με κάθε επισημότητα, την Ελλάδα, στην Τελετή Αφής  της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, της Νοτίου Κορέας, «Πιονγκτσανγκ 2018», την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην Τελετή Παράδοσης, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου!

Η Χορωδία, στις παραπάνω Τελετές ερμήνευσε τον Ολυμπιακό,  τον Κορεάτικο και τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, υπό την Διεύθυνση των καταξιωμένων Μαέστρων, κου Ανδρέα Πυλαρινού, για τον Δήμο Μαρκοπούλου και του κου Ευτύχη Ζαρμπ, για τον Δήμο Λαυρεωτικής.

Αξίζει την ιδιαίτερη μνεία το γεγονός, ότι στην Τελετή Παράδοσης, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, περισσότεροι από 20.000 θεατές και πλήθος επισήμων, καταχειροκρότησαν τα  παιδιά των Δήμων μας. 

Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κος Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος «εκτός επίσημου Πρωτοκόλλου», συνεχάρη προσωπικά, τον Μαέστρο, κο Ανδρέα Πυλαρινό και τα Παιδιά – μέλη της Μεικτής Νεανικής Χορωδίας των Δήμων Λαυρεωτικής και Μαρκοπούλου!

Ο Υπεύθυνος των Τελετών Αφής και Παράδοσης, ήταν ο Πανταζής Κωνσταντίνος, Διδάκτωρ Oργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού, μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δημάρχου Μαρκοπούλου.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Μαρκοπούλου, την προσπάθεια των παιδιών «στήριξαν» με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κος Σωτήρης Μεθενίτης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλιω Δρίτσα και η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαρία Κιμπιζή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.