27/11/17

Ανακοίνωση του Δήμου Μαρκοπούλου για την δεύτερη διαδήλωση των Συλλόγων Γονέων



Με ανεπανάληπτη «επιτυχία», διεξήχθη η δεύτερη κατά σειρά κινητοποίηση, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, με τους διαδηλωτές να αυξάνουν κατά πενήντα τοις εκατό (50%) την συσπείρωση τους!

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: 

Οι σαράντα (40) διαμαρτυρόμενοι του προηγούμενου Σαββάτου, αυτή την φορά, έφθασαν τους εξήντα (60)!

Μαζί με σαράντα  (40) παιδιά, μιλάμε για μια χειμαρρώδη αγωνιστική λαοθάλασσα, συνολικά εκατό (100) ατόμων που ξεσήκωσε την πόλη του Μαρκοπούλου, με την μαχητικότητά της!

 Οι ίδιοι οι πρωτεργάτες της κινητοποίησης, δήλωσαν, μάλιστα, πως έμειναν ικανοποιημένοι ...από την αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας, ήτοι για το ένα τοις εκατό (1%) των γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, αφού το εν δυνάμει σώμα συμμετεχόντων, θα μπορούσε να ξεπερνά τους 6.000 γονείς!

Αποδείχθηκε απερίφραστα λοιπόν, σήμερα, για δεύτερη φορά, ότι η πολλαπλή προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αντιπαράθεσης με τον Δήμο Μαρκοπούλου, αποδοκιμάστηκε από το ενενήντα εννέα τοις εκατό (99%) των Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου και έπεσε σε παταγώδες κενό.  

Ηχηροί δεν ήταν οι διαδηλωτές, αλλά οι γονείς που με την απουσία τους, παρά την πίεση που εδέχθησαν για να συμμετέχουν, αγνόησαν ή καλύτερα περιφρόνησαν την κινητοποίηση, κατανοώντας ότι οι μάχες αυτές, δεν δίνονται απέναντι στον Δήμο Μαρκοπούλου, αλλά Μαζί με αυτόν.

Για αυτό το λόγο, εμείς, ως Δήμος Μαρκοπούλου και έχοντας απαραβίαστη προτεραιότητά μας, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των Σχολικών Μονάδων, που πρώτοι εμείς αναγνωρίζουμε και επιθυμούμε, να αγωνιστούμε για αυτά, με τρόπο συγκροτημένο και σοβαρό, καλέσαμε το Μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου και εκεί προσκαλούμε άπαντες.

Αν και μοιάζει προφανές για να ειπωθεί: Μετά από το δεύτερο αλλεπάλληλο Φιάσκο, θα έπρεπε συνδικαλιστικά να κρίνεται αυτονόητη, η άμεση υποβολή των παραιτήσεων των κυρίων Κασίμη, Σπυρόπουλου, Σωτηρόπουλου και της κας Βαμποράκη, ως ελάχιστη κίνηση ανάληψης της πολιτικής ευθύνης, για την παταγώδη αποτυχία της κινητοποίησης, που είχε ως μοναδικό σκοπό την τυφλή και άκαρπη σύγκρουση με την Δημοτική Αρχή.

Αν, βέβαια, οι παραπάνω κύριοι, δεν συναισθάνονται την παραμικρή ευθύνη, ούτε μετά από την τεράστια αποδοκιμασία που υπέστησαν, επιθυμώντας να παραμείνουν στα αξιώματα και τις θέσεις τους, ας παραμείνουν.

Άλλωστε, το «δικαίωμα» στον πλήρη πολιτικό αυτοεξευτελισμό και την  πολιτική αυτογελοιοποίηση, δεν μπορούμε να τους το αφαιρέσουμε.
Ακόμη κι αν φροντίσαμε, ποικιλοτρόπως, να τους προειδοποιήσουμε..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.