24/11/17

Συγκινητική η Εθελοντική Προσφορά Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους πληγέντες στην Δυτική Αττική, μετά από το Κάλεσμα Αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με ιδιαίτερη συγκίνηση, σας ενημερώνει ότι η Δράση Αλληλεγγύης προς τους Πλημμυροπαθείς των Δήμων της Δυτικής Αττικής, απέδωσε καρπούς! Οι προσφορές Ιδιωτών, Επιχειρήσεων, Σχολείων, Συλλόγων και Φορέων είναι κάθε μια προς μια, ξεχωριστά, πολύτιμες, για τους Συνανθρώπους μας, που η θεομηνία της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου 2017, είχε ως αποτέλεσμα, να δουν κόπους μιας ζωής να παρασύρονται από τα ορμητικά λασπόνερα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλους, όσοι, διαδίδοντας την κίνηση Αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου και συνεισφέροντας ακόμη και με την προσφορά ενός κρουασάν, στηρίξατε την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι, από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Μαρκοπούλου, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 4.650 λίτρα Εμφιαλωμένου Νερού και δεκάδες Τρόφιμα Μακράς Διάρκειας, όπως Κρουασάν, Φρυγανιές, Όσπρια, Γάλα, Κονσέρβες, Λάδι, Χαρτικά κ.τ.λ.

Όσα συγκεντρώθηκαν, θα μοιραστούν ισόποσα, στους δύο βασικούς Δήμους που δοκιμάστηκαν από την θεομηνία, τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και τον Δήμο Μεγαρέων, με την Συνοδεία του Αρμόδιου Αντιδήμαρχου, κου Άγγελου Ρούση, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Στις δυσκολότερες συγκυρίες, αποδεικνύεται πως η Κοινωνική Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της κοινωνίας μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.