3/11/17

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών, της Τρίτης Δημοτικού του 2ου Δημ. Σχολείου Μαρκοπούλου, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου

Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, η Τρίτη (Γ’) Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκοπούλου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο του μαθήματος, της Μελέτης του Περιβάλλοντος. 
Δεκάδες μικροί μαθητές πλημμύρισαν το Δημαρχείο, όπου με την συνοδεία των Δασκάλων τους, κας Γιαννάκη Ζωής και κου Πατήλα Κωνσταντίνου, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου, «συνεδρίασαν» στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ακόμα, εισηγήθηκαν τα θέματα που τους απασχολούν στον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, κο Σωτήρη Μεθενίτη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κο Θεοφάνη Σταμπέλο και ..την Δασκάλα τους και Πρόεδρο της Δ.Ε.Π. και των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών, κα Ζωή Γιαννάκη.
Οι μαθητές ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους εκδρομή, επισκεπτόμενοι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, όπου η αρμόδια υπάλληλος, κα Δημητρίου Αλεξάνδρα, μίλησε στα παιδιά για την αξία της Κοινωνικής Προσφοράς, της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού, παροτρύνοντάς τα, σε Δράσεις Κοινωνικής Ευαισθησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.