3/10/17

Με το πολυαναμενόμενο sequel «BLADE RUNNER 2049» και την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «EMOJI Η ΤΑΙΝΙΑ», ανοίγει αυλαία το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για την κινηματογραφική περίοδο 2017 – 2018



Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, στην έναρξη προβολών για τη νέα σεζόν 2017-2018 του ανανεωμένου Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!
Η αυλαία της νέας κινηματογραφικής χρονιάς, θα ανοίξει με τις προβολές του πολυαναμενόμενου sequel «BLADE RUNNER 2049» και της απολαυστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «EMOJI Η ΤΑΙΝΙΑ», από την Πέμπτη 5, έως και την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017.

«EMOJI H TAINIA»
 
Προβολές: 7.00 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Tony Leondis
Το Emoji η Ταινία, ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphone, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη.
Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis, εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο τους, πριν αυτός καταστραφεί.





«BLADE RUNNER 2049» - Α΄ προβολής
Προβολές: 9.00 μ.μ.
Διεύθυνση παραγωγής: Ridley Scott
Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana De Armas, MacKenzie Davis, Sylvia Hoeks, Lennie James, Carla Juri, Robin Wright, Dave Bautista και ο Jared Leto.
Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ (Ryan Gosling), ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό, που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία, στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή, τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard (Harrison Ford), έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.




Για έκτη (6η) συνεχή χρονιά, η τιμή του εισιτηρίου διατηρείται σταθερά στα επτά (7) Ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με επτά (7) Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924
Καλή Κινηματογραφική Χρονιά στο Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.