10/10/17

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν, οι δύο πρώτες Εκδηλώσεις, των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, για τον μήνα Οκτώβριο

Αγαπητοί Συμπολίτες,



Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο τον Οκτώβριο, τον μήνα που δικαιωματικά αφιερώνεται στα μέλη του, αφού η 1η Οκτωβρίου, έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας!

Με αφορμή την συγκεκριμένη Παγκόσμια Μέρα, το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Οκτωβρίου 2017, οι Κυρίες και οι Κύριοι του Κ.Α.Π.Η., έστησαν μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη γιορτή, με πολλή χαρά, φαγητό τραγούδι και χορό στο θαλασσομεζεδοπωλείο «Άμμος», στο Πόρτο Ράφτη. 

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περίπου διακόσια ( 200 ) άτομα, πλαισίωσε η χορωδία και το χορευτικό του Κ.Α.Π.Η.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, στα δύο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική ενημέρωση υγείας, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Υγείας Ανατολικής Αττικής, για την πρόληψη ενός μεγάλου εχθρού της Τρίτης Ηλικίας: Τα αγγειακά εγκεφαλικά.

Για την  Πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών στους ηλικιωμένους, μίλησαν στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. μας η κα Μαχίνη Εύα, Ιατρός Γενικής Ιατρικής και η κα Παπάζογλου Έφη, Επισκέπτρια Υγείας.

Ευχόμαστε στα μέλη του Κ.Α.Π.Η. να απολαύσουν εξίσου, την επίσκεψη στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την μονοήμερη εκδρομή στην Καστανίτσα Αρκαδίας, την θεατρική παράσταση,  αλλά και τον ζεστό εορτασμό με τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες, όλες, για τον τρέχοντα μήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.