17/10/17

Σε Α΄ προβολή η ταινία δράσης «ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ» και η βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ Προβολή, την ταινία δράσης «ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ» και τη βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ», από την Πέμπτη 19, έως και την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017.



ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ – Α΄ προβολής
 
(The Foreigner)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν

Ένα τεταμένο θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον παγκόσμιου φήμης Τζάκι Τσαν, ως έναν ταπεινό ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου. Πεισμωμένος να κυνηγήσει τους Ιρλανδούς αυτονομιστές, που ευθύνονται για τον θάνατο της αγαπημένης του κόρης, θα πρέπει να ξεπεράσει τα σωματικά και ηθικά του όρια, προκειμένου να υπερνικήσει τη μυστηριώδη ξένη δύναμη (Πιρς Μπρόσναν), που στέκεται μεταξύ αυτού και της αλήθειας.








Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ - Α΄ προβολής

(Battle of the Sexes)
Προβολές: 9.15 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέιτον, Βάλερι Φάρις
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έμμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Άντρια Ράιζμπορο, Σάρα Σίλβερμαν, Μπιλ Πούλμαν, Άλαν Κάμινγκ, Ελίζαμπεθ Σου, Όστον Στάουελ, Νάταλι Μοράλες
 
Βασισμένη σε πραγματική ιστορία.

Ο συγκλονιστικός αγώνας τένις, το 1973, ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ (Έμμα Στόουν) και τον πρώην Πρωταθλητή και κατά συρροή γυναικά, Μπόμπι Ριγκς (Στιβ Καρέλ), έμεινε στην ιστορία ως η Μάχη των Φύλων κι έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα αθλητικά event όλων των εποχών. Ο αγώνας έπιασε τον παλμό της εποχής και πυροδότησε μία παγκόσμια συζήτηση, πάνω στο θέμα της ισότητας των φύλων, προωθώντας έτσι το φεμινιστικό κίνημα.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: www.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.