4/9/17

Άρωμα μουσικής από τον ελληνικό και ξένο Κινηματογράφο, στην Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, με τους «Swingin' Cats»!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Συναυλία με την κεφάτη μπάντα «Swingin' Cats», αυτή την Τετάρτη, στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στην Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη.

Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!  Τραγούδια που νικούν τον χρόνο, από μια μπάντα που έχει αποδείξει, ότι ξέρει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά.

Ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες, τραγούδια σε retro ατμόσφαιρα. Κοφτά κιθαριστικά ακόρντα, τύμπανα να δίνουν το ρυθμό και πνευστά να απογειώνονται στον τόσο απλό, μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό!

Ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει μια μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε κινηματογραφικό σκηνικό. Μουσική που θα μας ταξιδέψει στην ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών, με κέφι και ενέργεια, που θα μας κάνει να περάσουμε αξέχαστα.

Οι Swingin' Cats έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Μαριέττα Φαφούτη, κα. 

Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας, όπως οι: «Thievery Corporation», «Parov Stelar», «Marc Almond», «Imany», «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».

Οι Swingin' Cats είναι:

Ευγενία Λιάκου: Φωνή
Γιώργος Ζερβός: Φωνή, Ηλ. κιθάρα
Στάθης Παρασκευόπουλος: Κοντραμπάσο
Γιώργος Κουρέλης: Πλήκτρα
Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα
Δημήτρης Καραγιάννης: Σαξόφωνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Φιλικόζης

Η είσοδος είναι ελεύθερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.