11/9/17

Έναρξη του νέου Σχολικού Έτους, στα Σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αυλαία του νέου Σχολικού Έτους 2017-8, σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, με την πραγματοποίηση των καθιερωμένων Αγιασμών, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς και το μοίρασμα των Σχολικών Βιβλίων!

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, παρευρέθησαν σε όλα τα Σχολεία του Δήμου και μετέφεραν τον χαιρετισμό του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη.
Ο ίδιος, ήταν παρών στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου και από εκεί, καλωσόρισε  και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο, στους καθηγητές, στις καθηγήτριες, στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους γονείς για το νέο σχολικό έτος.

Επειδή προτεραιότητα όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ, προ της ενάρξεως της νέας χρονιάς, στα Σχολικά Κτίρια του Δήμου μας, διεκπεραιώθηκε πλήθος τεχνικών εργασιών συντήρησης, αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων Ευρώ!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στον μαθητικό πληθυσμό, Καλή και Δημιουργική Σχολική χρονιά και υπενθυμίζει, ότι θα είναι στο πλευρό του Στελεχιακού Προσωπικού των Σχολικών Δομών, ως αρωγός του έργου τους, κάθε στιγμή!


Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.