5/9/17

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω αλλά…», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «Σ’ αγαπάω αλλά…» των Γιώργου Βάλαρη - Στέλιου Παπαδόπουλου, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Το έργο «Σ’ αγαπάω αλλά…» είναι μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία, μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε όλες τις ηλικίες. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, πρόκειται για ένα έργο που ασχολείται με σχέσεις ανθρώπων και ειδικά με σχέσεις ζευγαριών, που απασχολούν όλους μας, μέσα όμως από μια κωμική ματιά.

Πρόκειται ίσως για την καλύτερη κωμωδία των Βάλαρη – Παπαδόπουλου, φρέσκια, με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές καταστάσεις να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή, που κόβεται η ανάσα του θεατή από το γέλιο.

Υπόθεση:

Δύο ζευγάρια κάνουν παρέα από μικρά παιδιά, αφού μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. Μεγαλώνοντας, γίνονται κουμπάροι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα. Το ένα ζευγάρι, κυρίως λόγω ζήλειας, έχει πρόβλημα στην σχέση του, θέλει να χωρίσει και ζητά από το άλλο ζευγάρι που είναι δικηγόροι και οι δύο, να βγάλει το διαζύγιο. Τότε αρχίζουν όλα…

Ποιό από τα δυο ζευγάρια έχει τελικά πρόβλημα; Ποιοί βρίσκονται πιο κοντά στον χωρισμό; Στα ερωτήματα αυτά βοηθούν και οι θεατές, λέγοντας άμεσα την άποψή τους.

Πρόκειται για μια ευφυέστατη και ανατρεπτική κωμωδία!


Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:


Ανδρομάχη Μακροπούλου, Δανάη Αγγελάτου, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης.


Συντελεστές:


Σκηνοθεσια: Γιώργος Βάλαρης- Γιώργος Ματαράγκας

Μουσική: Γιούρι Στούπελ

Σκηνικά – Κοστούμια: Παναγιώτης Μανίκας

Φωτισμοί: Παναγιώτης Ψύχας


Είσοδος Ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.