12/9/17

Ευχαριστήρια Επιστολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προς τον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Βορειανατολική Αττική (περιοχές Καλάμου, Βαρνάβα, Καπανδριτίου κ.τ.λ. ) ο Δήμος Μαρκοπούλου, πήρε την πρωτοβουλία και έκανε έκτακτη Έκκληση στους συμπολίτες μας, να βοηθήσουν έμπρακτα τους Πυροσβέστες, που έδιναν την πολυήμερη, δύσκολη μάχη της κατάσβεσης.

Έτσι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μαρκοπούλου, στις 16 Αυγούστου 2017 συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός από Ιατροφαρμακευτικά Υλικά, Εμφιαλωμένα Νερά και Τρόφιμα για τις κυρίες και τους κυρίους του Πυροσβεστικού Σώματος, τόσο από τις δωρεές Πολιτών, Φορέων και Επιχειρήσεων, όσο και από το απόθεμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου που παραδόθηκαν στους Πυροσβέστες, που έδιναν την μάχη στην πρώτη γραμμή!

Σε συνέχεια της τότε κίνησης του Δήμου μας, λάβαμε προχθές την  Επιστολή, με Αρ. Πρωτ. 14660/8.9.2017, όπου εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες του Διοικητή και του Προσωπικού του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών για την χορηγία του Δήμου μας!

Σημειώνεται δε στην Επιστολή, ότι πράξεις ανάλογες με αυτή του Δήμου μας, καταδεικνύουν το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και αλτρουισμού που χαρακτηρίζει τους Έλληνες πολίτες και ταυτόχρονα θωρακίζουν την θέληση του Έλληνα Πυροσβέστη για την εκπλήρωση της αποστολής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.