31/8/17

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, χθες, Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στη 1 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση γνωριμίας των Διευθυντών και Διευθυντριών των Σχολικών Μονάδων, όλων των βαθμίδων, που εδράζονται στον Δήμο μας, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κο Άγγελο Ρούση, την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κα Ζωή Γιαννάκη και τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κο Σωτήρη Μεθενίτη.

Η πρώτη αυτή επαφή, είχε διπλό χαρακτήρα:

Αφ’ενός μεν, κρίθηκε απολύτως αναγκαία, λόγω της ανανέωσης σε μεγάλο βαθμό, του στελεχιακού, διευθυντικού προσωπικού των Σχολικών Μονάδων. Αφετέρου δε, όπως και έγινε, δόθηκε η ευκαιρία για μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση και τέθηκαν οι βάσεις, για την στενότερη και πιο αποτελεσματική συνεργασία, του Δήμου με τους Διευθυντές μας, για την άμεση επίλυση των υπαρχόντων, αλλά και όσων προβλημάτων θα προκύψουν, την νέα Σχολική Χρονιά.

Ευχαριστούμε τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές για την θετική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και για την παραγωγική συζήτηση που έγινε και τους ευχόμαστε, Καλή Δύναμη στο Έργο τους και Καλή Σχολική Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.