23/6/17

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, προς την κα Δέσποινα Καράμπελα - Αναστασίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 10089
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 23/6/2017
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Άγγελου Ρούση
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Προς:





Δέσποινα Καράμπελα-Αναστασίου





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αγαπητή κα Καράμπελα – Αναστασίου,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ευγενική προσφορά τροφίμων, που πραγματοποιήσατε την Τετάρτη, 21/6/2017, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, το οποίο συμπλήρωσε τα πεντέμιση (5,5) χρόνια λειτουργίας, έχοντας ως στόχο, την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν  πραγματικά ανάγκη.

Η πρωτοβουλία σας να μετατρέψετε σε τρόφιμα, τα έσοδα από την πώληση ενός πίνακά σας με τίτλο «Άγ. Νικόλαος», στο πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης Έκθεσής σας «Τα Ιστιοφόρα της Άνδρου», που φιλοξενήσαμε στο Πολιτιστικό μας Κέντρο, αναδεικνύουν την αγάπη, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που σας διακατέχουν για τον συνάνθρωπο.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη, αποδεικνύουν πως ακόμη είμαστε άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινωνικό σύνολο.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συνεχίζει δυναμικά, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να στηρίζει τις οικογένειες που δοκιμάζονται, έχοντας προσφέρει συνολικά βοήθεια σε περίπου 1.500 συμπολίτες μας, από τον Δεκέμβριο του 2011. Είναι βέβαιο πως η προσπάθειά μας δεν θα απέδιδε καρπούς, δίχως την συμβολή ιδιωτών, εταιρειών και φορέων, που ενισχύουν τον κοινό μας αγώνα.

Σας ευχόμαστε Υγεία και Δημιουργία!



Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

Άγγελος Ρούσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.