27/6/17

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Σας γνωρίζουμε, ότι από την Παρασκευή, 19η Μαΐου 2017  ξεκινά το έργο των συνεδριάσεων της Επιτροπής εξέτασης και εκδίκασης των Ενστάσεων κατά των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων του Εθνικού Κτηματολογίου,του  Ο.Τ.Α. Δήμου Μαρκοπούλου,  στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Τοιχοκολλήσεις, με  τις ημερομηνίες των συνεδριάσεων της Επιτροπής Εξέτασης και Εκδίκασης των Ενστάσεων, όπως αυτές μας αποστέλλονται ηλεκτρονικά και πρωτοκολλούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, πραγματοποιούνται ήδη, στα εξής σημεία: 
·  Δημαρχιακό Μέγαρο, Ισόγειο –Πίνακας Ανακοινώσεων, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου
·  ΚΕΠ  Δήμου Μαρκοπούλου, οδός Παπαδημητρίου 33, Μαρκόπουλο
· Υποκατάστημα Δημαρχιακού Μεγάρου στο Πόρτο Ράφτη, Λ. Πόρτο Ράφτη 676 (δίπλα Super Market Σκλαβενίτης)
·  Γραφείο Ύδρευσης στο Πόρτο Ράφτη, διασταύρωση Λιμάνι.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, προσπαθώντας να γνωστοποιήσει  περαιτέρω, τα στοιχεία των ημερομηνιών συνεδριάσεων των Επιτροπών Εξέτασης και Εκδίκασης των Ενστάσεων κατά των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων του Εθνικού Κτηματολογίου του Ο.Τ.Α. Δήμου Μαρκοπούλου, αναρτά και στην ιστοσελίδα του, συνημμένα αρχεία ανά ημερομηνία εκδίκασης, των αναγραφομένων υποθέσεων στα πινάκια, προκειμένου να λάβουν γνώση οι εμπλεκόμενοι.
Όσοι από τους ενιστάμενους  αναφέρονται στα πινάκια   μπορούν και πρέπει να παρευρίσκονται με Δικηγόρο, στο Κτίριο, στην Αίθουσα, την ακριβή ημερομηνία και ώρα, που αναγράφεται  στο Πινάκιο, με τον αριθμό συνεδρίασης της Επιτροπής Εξέτασης και Εκδίκασης των Ενστάσεων.  
Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών θα γίνονται στο Πρωτοδικείο  Αθηνών –  πρώην Σχολή Ευελπίδων, στην  Αθήνα.
Οι εκδικάσεις των ενστάσεων από τις αρμόδιες Επιτροπές  γίνονται πέραν του Πρωτοδικείου  Αθηνών στην σχολή Ευελπίδων και στα κτίρια της Κτηματολογίο  Α.Ε. – Ισόγειο,  στην οδό Μεσογείων  288 (έναντι Νομισματοκοπείου) και  στον Ο.Κ.Χ.Ε στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου 11-13 στην πλατεία Μαβίλη.
Ακολουθεί επικαιροποιημένος συνολικός πίνακας ενστάσεων, ο οποίος θα ανανεώνεται κάθε φορά από την Κτηματολόγιο Α.Ε., με τις νέες δικασίμους.
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΟ ΜΕΣΟ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.