12/5/17

Δήλωση του Δημάρχου Μαρκοπούλου, σχετικά με την χθεσινή επιστολή του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, κου Παναγιώτη Σκουρολιάκου, σχετικά με την άστοχη πρωτοβουλία ένταξης του Δήμου Μαρκοπούλου, στην Τοπική Δ/νση Ε.Φ.Κ.Α. Ε’ Αν. Αττικής, με έδρα το Λαύριο


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, κο Παναγιώτη Σκουρολιάκο, για την άμεση παρέμβασή του, σχετικά με την άστοχη πρωτοβουλία ένταξης των ασφαλισμένων του Δήμου μας, στην Τοπική Δ/νση Ε.Φ.Κ.Α. Ε’ Αν. Αττικής, με έδρα το Λαύριο.
Ευελπιστούμε στην άμεση διευθέτηση του ζητήματος, προκειμένου οι πολίτες του Δήμου Μαρκοπούλου, να εξακολουθήσουν να ανήκουν, στην Τοπική Δ/νση Δ’ Αν. Αττικής, με έδρα το Κορωπί, που απέχει μόλις 5 χλμ., απ’ όπου και εξυπηρετούνται, πολλές δεκαετίες!



Ακολουθεί η επιστολή του Βουλευτή, κου Παναγιώτη Σκουρολιάκου:

Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρολιάκος

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Αξ. κ. Δήμαρχε

  Διάβασα την διαμαρτυρία σας προς τον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη σχετικά με το ενδεχόμενο να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας από το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη από τις δομές του ΕΦΚΑ στο Λαύριο. Αναμφησβήτητα είναι μια λύση που καταδικάζει τους κατοίκους του Δήμου σας σε αχρείαστη ταλαιπωρία. Ήδη από την προηγούμενη Τρίτη 9/5/2017 έχοντας πληροφορηθεί το θέμα, επικοινώνησα με τον διοικητή κ. Α. Μπακαλέξη και εισέπραξα την θετική του πρόθεση να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας από την Τοπική Διεύθυνση Κορωπίου όπου όπως και εσείς επισημαίνετε απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Μαρκοπούλου και σας εξυπηρετεί εδώ και πολλές δεκαετίες.
 Θεωρώντας κ. Δήμαρχε πως η όλη αναστάτωση οφείλεται σε ένα γραφειοκρατικό σφάλμα κατά την οργάνωση του νέου οργανισμού, είμαι βέβαιος πως το θέμα θα τακτοποιηθεί σύμφωνα με την αυτονόητη ανάγκη της περιοχής.
 Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής καθώς και οι οργανώσεις μας και στο Μαρκόπουλο και σε όλη την Περιφέρεια, είμαστε στην διάθεση σας και βέβαια στη διάθεση του λαού της Αττικής ώστε να οργανώσουμε το κοινωνικό κράτος που τόσο έχουμε ανάγκη.

Αθήνα  11 Μάϊου  2017
Πάνος Σκουρολιάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.