19/5/17

Πρωταγωνιστές οι μαθητές για 5η συνεχή χρονιά στα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2017», που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν για 5η συνεχή χρονιά οι μαθητές, που συμμετείχαν στα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2017», που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Η μεγάλη αυτή Γιορτή του Σχολικού Αθλητισμού, διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Την Παρασκευή, 12 Μαϊου 2017 το Δημοτικό Στάδιο της πόλης φιλοξένησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή του 1ου, 3ου, 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου και του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη και υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Άκη Κουτζά.

Αντίστοιχα, την Κυριακή, 14 Μαϊου 2017, το Κλειστό Γυμναστήριο του Σταδίου Μαρκοπούλου, υποδέχτηκε τις τέσσερεις (4) ομάδες πετοσφαίρισης του 1ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, στο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και υπεύθυνη γυμνάστρια την κ. Φανή Σπανού.

Τόσο οι «εκκολαπτόμενοι» ποδοσφαιριστές, όσο και οι μικρές «βολεϊμπολίστριες», κατέπληξαν τους θεατές με το πάθος, την αντοχή, την τεχνική τους και ιδιαίτερα το ομαδικό πνεύμα, που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας επάξια τις επευφημίες και το χειροκρότημα!

Όλα τα συμμετέχοντα Σχολεία έλαβαν Τιμητική Πλακέτα, όπως επίσης, όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, κατά τις απονομές που πραγματοποίησαν: ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μεθενίτης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Μπίλλυ Δρίτσα, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» Γιάννης Πολίτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλος Ζωή Γιαννάκη, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ορφανός και η τ. Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Κιμπιζή.

Ευχαριστούμε θερμά την Παιδίατρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Γαρουφαλιά Κυρούση, η οποία ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων, τον Γυμναστικό Σύλλογο «ΜΑΡΚΟ», το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για την συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούμε τους κ. κ. Σπύρο Καλανιώτη και Ιωάννη Μαντάλα, από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, που ανάλαβαν το απαιτητικό έργο της διαιτησίας του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των αγώνων: τον κ. Σπύρο Λεμπέση για τα ξύλινα παιχνίδια – παζλ και τσαντάκια, τον κ. Δημήτρη Γαβαλά για τα συσκευασμένα μπισκότα, τον κ. Αργύρη Δελδήμο για το ηχοσύστημα και την ηχητική κάλυψη.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Γιορτή του Σχολικού Αθλητισμού, τα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2018»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.