11/4/17

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», το 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι μετά από συνεχείς προσπάθειες τεσσάρων (4) ετών, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση, η ανέγερση του 2ου Λυκείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στο Πόρτο Ράφτη (Deck), ύψους 5.870.000 Ευρώ!

Τα παραδοτέα του Έργου, αφορούν στην κατασκευή 1 κτιρίου με 12 Αίθουσες Διδασκαλίας, τύπου I και 3 Αίθουσες Διδασκαλίας τύπου II, 1 Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, 1 Βιβλιοθήκη, 1 Εργαστήριο Φυσικοχημείας, 1 Εργαστήριο Πληροφορικής, 1 Εργαστήριο Τεχνολογίας Σχεδίου και 2 Εργαστήρια Ξένων Γλωσσών.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του, ορίζεται από 10/10/2017 έως 10/09/2019.

Η θετική αυτή εξέλιξη, αποτέλεσμα χρόνιων διεκδικήσεών μας, είναι περισσότερο από αναγκαία, δεδομένης της εκρηκτικής αύξησης του μαθητικού πληθυσμού κατά την τελευταία δεκαετία στην Αν. Αττική, σε συνδυασμό με τις δραματικές περικοπές στην Παιδεία.

Θεωρώντας δεδομένο, πως αυτονόητη προτεραιότητα όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η ποιοτική ΠΑΙΔΕΙΑ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.