7/2/17

Δελτίο τύπου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη

Με την απονομή των διακρίσεων στους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα  "BLUE GREECE CUP 2016 Jean Francois Bonhomme"  που διεξήχθη  στο Πόρτο Ράφτη, έκλεισε μια επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά για τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι και έφοροι των ομάδων που συμμετείχαν, η κ. Κατερίνα  Παπαδοπούλου του ΛΣ Πόρτο Ράφτη ενώ συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές στους συμμετέχοντες απέστειλαν ο πρόεδρος του ΔΣ Μαρκοπούλου κ. Χ. Δρίτσας, η αντιδήμαρχος κ. Μ. Κιμπιζή και ο πρόεδρος της ΚΔΕΜ κ. Γ.Πολίτης.

Την 1η πρώτη θέση στη Γενική κατέλαβε ο  Γαρμπής Λάμπρος ΝΟΑΣ, την 2η η Αδαμαντία Τηνιακού ΙΟΠΟΡ και την 3η η Τσιατσιώτη Βασιλική ΝΟΑΣ.

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με την καθιερωμένη παρουσία των αθλητών μας στον καθαγιασμό των υδάτων την ημέρα των Θεοφανίων στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη  όπου κατέφθασαν με τα σκάφη τους και παρέμειναν μέχρι τη λήξη της τελετής, τιμώντας τη μεγάλη αυτή  μέρα.  Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ομίλου με την παρουσία των ιστιοπλόων μας, των γονέων τους καθώς και  μελών και φίλων του ομίλου, ακολούθησε η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στους αγώνες ΄΄ΕΛΛΗΣ 2017΄΄ 14-15/01/2017 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, το πλήρωμα με τις Ιριδα Αρβανίτη (ΝΟΠΦ) και Μαρία Ελένη Ανδρέου (ΙΟΠΟΡ) στα 420 κατέλαβε την 3η θέση στη γενική  και ο Δικαίος Κερκουλάς στα 4,7 Laser  κατέλαβε την 4η θέση.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο ΙΟΠΟΡ διοργανώνει τον ετήσιο χορό  την Παρασκευή 24/02/2017, στη μουσική ταβέρνα ΄΄του ΘΩΜΑ΄΄ για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι σημαντική και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.