14/2/17

Η Ελληνική ιππασία βράβευσε τους κορυφαίους του 2016

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με επιτυχία η ετήσια γιορτή της Ελληνικής Ιππασίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του αρχαιότερου Ομίλου, του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. 

Ο Υπουργός, κ. Βασιλειάδης απηύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο της ιππασίας δηλώνοντας ότι νιώθει πάντα κοντά στο άθλημα.   

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τίμησε πρόσωπα και φορείς για την προσφορά τους στο άθλημα, ενώ βράβευσε τους αθλητές και τα σωματεία που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε. Ακόμη, η ΕΟΙ, βράβευσε τους αθλητές που συμμετείχαν στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τους χρυσούς Βαλκανιονίκες, αλλά και τους Πρωταθλητές του 2016, καθώς και τους πρωταθλητές και πολυνίκες ομίλους και στα τέσσερα αθλήματα που καλλιεργεί.

Η Ομοσπονδία τίμησε για την προσφορά τους στο άθλημα, σε αθλητικό και διοικητικό επίπεδο, 10 βετεράνους του αθλήματος, τους κ. κ. Λένα Λεβίδη, Φώτη Μπράβο, Γιάννη Παπαδημητρίου, Γιάννη Μοιρέα, Κωστή Μεϊμαρίδη, Ηρακλή Σκούντζο, Δημήτρη Στεργίου, Αντώνη Μανωλίτση, Νίκυ Σκένδερ και Νίκο Γεωργόπουλο.

H EOI τίμησε τον Δήμο Μαρκοπούλου για την υποστήριξη του, καθώς τους χορηγούς της και συγκεκριμένα την ΜΕΤΚΑ, CORAL, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ TRAVEL, Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε, SUPERFAST FERRIES, HERTZ, TRM, ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, NEWALERT, ΜΑΣΤΟΡΗΣ - ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και τους χορηγούς επικοινωνίας, STAR CHANNEL και COSMOTE TV.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το γούρι του Οίκου Λαλαούνη για το 2017 κέρδισε η Αντιδήμαρχος του Μαρκόπουλου, κ. Μαρία Κιμπιζή.

Ο Υπουργός, κ. Βασιλειάδης με τους αθλητές που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων.
O Πρόεδρος της ΕΟΙ κ. Ισίδωρος Κούβελος με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Κιμπιζή




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.