17/2/17

Ανακοίνωση Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Αττικής για Παράσταση Διαμαρτυρίας 20-2-12017


ΑΘΗΝΑ 16-02-2017

ΑΡ. ΠΡΩΤ: 015    
                       
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Να πληρωθούν τώρα όλοι οι συνάδελφοι συμβασιούχοι.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤA ΑΤΤΙΚΗΣ την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 13:00 θα πραγματοποιήσει Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών απαιτώντας την άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με ευθύνη της έχει αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους απλήρωτους για μεγάλο διάστημα. Από τις αρχές του χρόνου οι αρμόδιοι υπουργοί αλλά και γενικά η κυβέρνηση γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους επιτρόπους και το ελεγκτικό συνέδριο και αντί να δώσουν άμεση λύση όπως έχουν υποσχεθεί επιλέγουν  να το «τρενάρουν» πηγαίνοντας τη ψήφιση της περιβόητης τροπολογίας όλο και πιο πίσω. Αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν στους δήμους χιλιάδες εργαζόμενοι απλήρωτοι και να τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης. Οι αρμόδιοι υπουργοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν σήμερα ψηφισθεί η τροπολογία οι συνάδελφοι το νωρίτερο που θα πληρωθούν είναι στις 10 του Μάρτη. Και εμείς ρωτάμε;
Πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί οι συνάδελφοι αλλά και οι οικογένειες τους;
Πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους;
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και απαιτούμε να δώσει τώρα λύση. Να πληρώσει όλους τους συναδέλφους άμεσα.
Καλούμε τους συναδέλφους να οργανώσουν τον αγώνα τους. Σε κάθε δήμο να φτιαχτεί και μια επιτροπή συμβασιούχων πλάι στα ταξικά σωματεία και στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Να μην κάνουν βήμα πίσω από το δικαίωμα τους στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ
Την άμεση πληρωμή όλων των συναδέλφων συμβασιούχων.
Καμιά απόλυση εργαζομένου.
Διατήρηση όλων των συμβάσεων μέχρι της 31-12-2017 και μετατροπή τους σε Αορίστου Χρόνου. 
Συνάδελφοι κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, ενώνουμε τη φωνή μας, τη δύναμη μας μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Παίρνουμε μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο στις 21 του Φλεβάρη στις 18:30 στην Ομόνοια.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.