26/1/17

Διακρίθηκε στο Διαγωνισμό «Φανταστικές Κυκλάδες» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ο Χρήστος Μάλαμας, από το Β΄ Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μαρκοπούλου

Στον ετήσιο Διαγωνισμό «Φανταστικές Κυκλάδες» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης διακρίθηκε ο Χρήστος Μάλαμας, από το Β΄ Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους», του Δήμου Μαρκοπούλου.

Με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του Προγράμματος κας Ευδοκίας Μεθενίτη, ο Χρήστος και όλοι οι συμμαθητές του από τα Παιδικά Τμήματα, έστειλαν τα έργα τους, συμμετέχοντας για μια ακόμη φορά σε Διαγωνισμό του Μουσείου.

Η ζωγραφιά του Χρήστου που είχε ως θέμα: «ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΚΕΡΟΣ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ», κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περισσότερες από πέντε χιλιάδες (5.000) ζωγραφιές από όλη την Ελλάδα! Η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017.

Τα έργα όλων των μαθητών εκτίθενται από τις 14 Δεκεμβρίου 2016, στο χώρο Μουσείου. Οι ζωγραφιές που διακρίθηκαν, θα διακοσμήσουν τις αφίσες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το 2017-2018 και ως έπαθλο οι μικροί καλλιτέχνες, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

O Xρήστος Μάλαμας είναι μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά, που φοιτά στο Β΄ Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης και η διάκρισή του, έρχεται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, τη σημαντική και αξιόλογη δουλειά που γίνεται για τα παιδιά.


Συγχαίρουμε τον Χρήστο και την οικογένειά του, για αυτή την επιτυχία και χαιρόμαστε που συμβάλουμε στην διαπαιδαγώγησή και εξέλιξη του. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε μια γιορτινή εκδήλωση του Τμήματος, του απένειμε έπαινο. Αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους πλαισιώνουν με αφοσίωση το απαιτητικό αυτό έργο, που στις μέρες, αποκτά ιδιαίτερη αξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.