15/11/16

Η συγκλονιστική ταινία «Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς» και η ανατρεπτική μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Ευχούληδες», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την συγκλονιστική ταινία «Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς» και την ανατρεπτική μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Ευχούληδες»από την Πέμπτη 17, έως και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.




«Οι Ευχούληδες» (μεταγλωτ.)
(Trolls)

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, Ουόλτ Ντορν
«Δανείζουν» τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Μήλιος, Βίνα Παπαδοπούλου

Οι περίφημοι «Ευχούληδες» της Dreamworks Animation προετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό κωμικό υπερθέαμα με εκπληκτική μουσική, με συντελεστές τους ιδιοφυείς δημιουργούς του «Σρεκ»!

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα…





 

«Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς»
(The Light Between Oceans)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σιανφράνς
Σενάριο: Richard Wenk, Edward Zwick, Marshall Herskovitz

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις
Ο Ντέρεκ Σιανφράνς, που εντυπωσίασε με τα «Blue Valentine» και «The Place Beyond the Pines», σκηνοθετεί τους Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ και Ρέιτσελ Βάις στην κινηματογραφική μεταφορά του συγκλονιστικού ομώνυμου μπεστ-σέλερ μυθιστορήματος του Μ. Λ. Στέντμαν.

Λίγα χρόνια μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του, που ζουν σε μια απομακρυσμένη ακτή της δυτικής Αυστραλίας, χάνουν το μωρό που περιμένουν. Μια μέρα, ενώ προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραύμα, βρίσκουν ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο μωρό και αποφασίζουν να το παρουσιάσουν σαν δικό τους, ώσπου η συντετριμμένη μητέρα του παιδιού μπαίνει ξαφνικά στη ζωή τους.




Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.