21/11/16

Η μαγευτική ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» και η απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία φαντασίας «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» και την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου»από την Πέμπτη 24, έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.



«Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» (μεταγλωτ.)
(Ozzy)

Προβολές: 5.30 μ.μ.

ΣκηνοθεσίαΑλμπέρτο Ροντρίγκεζ
«Δανείζουν» τις φωνές τους οι ηθοποιοίΣπύρος ΚυριαζόπουλοςΑφροδίτη ΑντωνάκηΧρήστος ΠλαϊνηςΝικολέττα ΚοτσαηλίδουΛουκάς ΦραγκούληςΦώτης ΠετρίδηςΑργύρης ΠαυλίδηςΝέστωρ ΚοψιδάςΝτίνος ΣούτηςΔημήτρης Μάριζας

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!

Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι.

Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη, για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους.

Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Η ταινία «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» είναι μια animated κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, μια ιστορία για την φιλία, την πίστη, το κουράγιο και την ικανότητα να βρίσκουμε την εσωτερική μας δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία.



«Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται»
(Fantastic Beasts and Where to Find Them)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον, Τζεν Μάρεϊ, Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, Κόλιν Φάρελ.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» θα μας γνωρίσει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεκαετίες πριν τις ταινίες Χάρι Πότερ, και σχεδόν μισό κόσμο μακριά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything») πρωταγωνιστεί ως ο Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ενώ στην σκηνοθεσία συναντούμε και πάλι τον Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ».

Ο κίνδυνος παραμονεύει στον κόσμο των μάγων της Νέας Υόρκης του 1926. Κάτι μυστηριώδες αφήνει ένα μονοπάτι καταστροφής στους δρόμους της πόλης, απειλώντας να ξεσκεπάσει την κοινότητα των μάγων στους Δεύτερους Σαλεμαίους, μια φανατική φατρία Άμαγων (οι Μαγκλ για τους Αμερικάνους), αποφασισμένων να τους εξολοθρεύσουν. Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος, σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αφού έχει σπείρει το χάος στην Ευρώπη, έχει ξαφνικά χαθεί… από προσώπου Γης.

Χωρίς να γνωρίζει για την αυξανόμενη ένταση, ο Νιουτ Σκαμάντερ καταφθάνει στην πόλη στα τέλη ενός ταξιδιού σε όλο τον κόσμο, για την έρευνα και διάσωση μαγικών πλασμάτων, μερικά από τα οποία φυλάσσονται με ασφάλεια στην απαρατήρητη δερμάτινη βαλίτσα του, που όμως κρύβει απεριόριστο χώρο και διαστάσεις. Αλλά η πιθανή καταστροφή δείχνει να έρχεται, όταν ο ανυποψίαστος Άμαγος Τζέικομπ Κοβάλσκι θα αφήσει κατά λάθος ορισμένα από τα ζώα του Νιουτ ελεύθερα σε μια πόλη που είναι ήδη σε ένταση, εξαιτίας μιας σοβαρής παραβίασης της Συνθήκης Μυστικότητας, την οποία η πρώην Χρυσούχος Τίνα Γκολντστάιν θα επικρίνει, θεωρώντας την ως την ευκαιρία της να ξανακερδίσει την παλιά της θέση. Τα πράγματα θα πάρουν μια ανησυχητική τροπή, όταν ο Πέρσιβαλ Γκρέιβς, ο αινιγματικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Ασφαλείας των Μάγων στο MACUSA (Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) αρχίζει να υποψιάζεται όχι μόνο τον Νιουτ… αλλά και στην Τίνα.

Όντας πλέον σύμμαχοι, ο Νιουτ και η Τίνα, μαζί με την αδερφή της δεύτερης, την Κουίνι, και τον νέο Άμαγο φίλο τους, τον Τζέικομπ, θα φτιάξουν μια ομάδα απρόσμενων ηρώων, που θα πρέπει να ξαναβρούν τα χαμένα ζώα του Νιουτ πριν πάθουν κάτι κακό. Το ρίσκο, όμως, είναι υψηλότερο από ό,τι οι τέσσερις τους – στιγματισμένοι πλέον φυγάδες – φαντάζονται, καθώς η αποστολή τους, τους βάζει σε πορεία σύγκρουσης με σκοτεινές δυνάμεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον κόσμο των Μάγων και των Άμαγων στα πρόθυρα του πολέμου.

Η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον κινηματογράφο, της οποίας τα πολυαγαπημένα βιβλία «Χάρι Πότερ» μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του σινεμά. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», γραμμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» γυρίστηκε στα στούντιο της WarnerBros. στο Leavesden, που αποτέλεσε το σπίτι των ταινιών «Χάρι Πότερ» για μια δεκαετία. Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν επίσης στο Λίβερπουλ, της Αγγλίας.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.