24/10/16

Το βασισμένο στο διεθνές μπεστ σέλερ «Το Κορίτσι του Τρένου» και η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»



















Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει το βασισμένο στο διεθνές μπεστ σέλερ «Το Κορίτσι του Τρένου» και την ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης».


«Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» (μεταγλωτ.)
(Ice Age: Collision Course)

Από την Πέμπτη 27, μέχρι και την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016.

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μάικ Θερμάιερ, Γκέιλεν Τ. Τσου
«Δανείζουν» τις φωνές τους, μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος.

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του, τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων, που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης, θα αφήσουν το σπίτι τους, για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.


«Το Κορίτσι του Τρένου»
(The Girl on the Train)

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου έως και Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζάστιν Θερού, Χέιλι Μπένετ, Λουκ Έβανς, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λίσα Κούντροου, Μπίλι Μπερκ, Μαρία Μπέλο

Το διεθνές μπεστ σέλερ της Πόλα Χόκινς, που έχει σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας συγκρίσεις με το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» της Γκίλιαν Φλιν, μεταφέρεται στο σινεμά σε ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σας μείνει αξέχαστο!

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή.

Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε, για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει, ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.