9/9/16

«Κουμπαράς Αγάπης» για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Καλαμάτας!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν διάφορες περιοχές της χώρας μας, πήρε την πρωτοβουλία στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των πλημμυροπαθών του Δήμου Καλαμάτας, κατόπιν επικοινωνίας με τον πληγέντα Δήμο, με στόχο, έστω και λίγο, να συμβάλει στην καλύτερη και ταχύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, που προκάλεσαν οι εντονότατες βροχοπτώσεις.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να ανταποκριθούν στο ανθρωπιστικό αυτό κάλεσμα, προσφέροντας έστω και ένα (1) Ευρώ, στον «Κουμπαρά Αγάπης», που θα στηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό, σε εμφανές σημείο στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 6:30 – 9:30 το βράδυ.

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

Ακόμα και μια ελάχιστη δωρεά, μετράει!

Τα χρήματα, θα δοθούν απευθείας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας, μετά από δημόσια αποσφράγιση του Κουμπαρά, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και την καταμέτρησή τους και τελικά θα αξιοποιηθούν για την επανακατασκευή της ειδικής ράμπας, που διευκολύνει την πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α. στην παραλία της Καλαμάτας, για θαλάσσια μπάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.