6/7/16

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη "ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 10119
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 6/7/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς:
Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ»


Υπόψη: Προέδρου,
κας Γεωργίας Καραμάνη
και μελών Δ.Σ.





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ



Αγαπητή κα Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, θέλουμε αρχικά να σας συγχαρούμε για την εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήσατε στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη, την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Πόντο, με την συμμετοχή του Ομίλου Ποντίων «ΣΕΡΡΑ».

Συγχαρητήρια επίσης σας αξίζουν, για την πρωτοβουλία σας να απευθύνετε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων στο χώρο της εκδήλωσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Σας ευχαριστούμε και σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν στη συλλογή, αλλά και σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σας, για την προσφορά τροφίμων.

Η παραλαβή τροφίμων πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Είναι προφανές, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος μας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσφορές ιδιωτών, εταιρειών και φορέων, για αυτό και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για την έμπρακτη στήριξή σας.

Υποστηρίζετε και προάγετε τον Πολιτισμό μέσα από τη διατήρηση της παράδοσης στη νέα γενιά, ενώ παράλληλα αναδείξατε και την αξία της Αλληλεγγύης!
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.