4/7/16

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μαρκοπούλου (Καλοκαίρι 2016)


Αγαπητοί Συμπολίτες!

Για μια ακόμη χρονιά, έχουμε την μεγάλη χαρά να σας παρουσιάζουμε, ένα πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, με «αντίδοτο» πραγματικές «ανάσες» Πολιτισμού!

Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις!

Ξεφυλλίζοντας το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, θα διαπιστώσετε, ότι το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων: Από θεατρικές παραστάσεις, μέχρι χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, που είναι βέβαιο, πως θα συντροφεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις καλοκαιρινές μας βραδιές.

Φέτος, στα πλαίσια «παντρέματος» του Πολιτισμού με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ελεύθερη είσοδο, για το 95% των εκδηλώσεων, ποσοστό μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά!

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε στο έπακρο, το φετινό Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας, να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε!

Καλό Καλοκαίρι!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας,                  ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου               ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς          
Αθλητισμού, Πολιτισμού                                  Μεσογαίας,                             Δημοτικής Επιχείρησης
& Κοινωνικής Πρόνοιας,                                                                              Μαρκοπούλου,      

      Μαρία Ν. Κιμπιζή                               Σωτήρης Ι. Μεθενίτης                       Γιάννης Κ. Πολίτης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.