8/6/16

Όλοι δώσαμε το παρόν και φέτος, στο ετήσιο ραντεβού μας στο Γήπεδο, για το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, του Δήμου Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Δήμου Μαρκοπούλου, το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους  Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής  των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή Ποδοσφαίρου, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας.

Στο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος μαθητές από το 1ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο  Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, καθώς και από το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, χάρισαν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι επιδοκίμασαν την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων.

Η ζωντάνια, το αθλητικό πνεύμα και η ομαδικότητα των παιδιών, θύμισαν σε όλους πως σημασία στη ζωή, έχει η διαδρομή κι όχι ο προορισμός, αφού νικητές των αγώνων, στέφθηκαν όλοι!

Όλα τα Σχολεία που πήραν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα, έλαβαν Τιμητική Πλακέτα, ενώ όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Στις απονομές συμμετείχαν: η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. Φάνης Σταμπέλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλος Ζωή Γιαννάκη και το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Σοφία Μουλά – Κώστα.

Ευχαριστούμε θερμά την Παιδίατρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Γαρουφαλιά Κυρούση, η οποία ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων και τους διαιτητές των αγώνων Σπύρο Καλανιώτη και Ιωάννη Μαντάλα. Ευχαριστούμε επίσης τον Γυμναστικό Σύλλογο «ΜΑΡΚΟ» και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για την συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Τα μπουκάλια νερού ήταν μία ευγενική προσφορά από την Κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ», την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.