28/6/16

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, 1-3 Ιουλίου 2016 - live streaming & live results

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2016 αρχίζει επίσημα την Παρασκευή, 1 Ιουλίου με το πρώτο αγώνισμα στις 9.00 και την Τελετή Έναρξης να είναι προγραμματισμένη το απόγευμα στις 19.30!

Σας καλούμε όλους στους Αγώνες και ιδιαίτερα στην Τελετή Έναρξης, με την παρέλαση των Εθνικών Ομάδων και την συμμετοχή της  Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου και του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Σπάτων,  ενώ την έναρξη θα κηρύξει ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης.

Για όσους δεν καταφέρετε να έρθετε στο Μαρκόπουλο μπορείτε ν’ απολαύσετε την Τελετή Έναρξης και τους Αγώνες απ’ όπου και αν βρίσκεστε, αφού για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας θα τύχει απευθείας μετάδοσης μέσω internet μέσω του site της ΕΟΙ, www.hef.gr (εικονίδιο live stream) και τις τρεις ημέρες, ενώ τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται σε live χρόνο επίσης από το site της ΕΟΙ (εικονίδιο live results). 

Πιο συγκεκριμένα ζωντανά θα μεταδοθούν την Παρασκευή, 1 Ιουλίου τα Ομαδικά αγωνίσματα Εφήβων και Ενηλίκων και η Τελετή Έναρξης, το Σάββατο, 2 Ιουλίου το Ομαδικό Αγώνισμα των Παίδων και την Κυριακή, 3 Ιουλίου όλοι οι τελικοί των κατηγοριών. 

Μην το χάσετε! Stay Tuned!

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.