19/5/16

Σε θεσμό αναδεικνύονται οι Φιλανθρωπικοί Αγώνες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, αναδεικνύει πλέον σε ετήσιο θεσμό τη διοργάνωση Φιλανθρωπικών Αγώνων μεταξύ Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Η Δημοτική Αρχή και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» υποστήριξαν και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την πρωτοβουλία Αλληλεγγύης του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, με την ανταπόκριση του αντίστοιχου Συνδέσμου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., προσφέροντας παράλληλα με τα 90 λεπτά ποδοσφαιρικής τεχνικής και θεάματος, μαθήματα Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς.

Στο μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 16 Μαϊου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, είμασταν όλοι νικητές, αφού αναδείχθηκε η αξία της κοινωνικής ευαισθησίας και η ανάγκη της έμπρακτης συλλογικής δράσης, τόσο για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, όσο και για την προβολή των υγιών προτύπων της άμιλλας, της συνεργασίας και της σωματικής άσκησης, στις νέες γενιές.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών στους επικεφαλής των Συνδέσμων και μετάλλια στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκο Ορφανό. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή, αποδέχτηκε από το «Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.» τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, τονίζοντας ότι: «…χωρίς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, το δύσκολο έργο υποστήριξης στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας».


Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Ορφανός ευχαρίστησε το «Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου», τους παίκτες και τον Γενικό Γραμματέα του «Συνδέσμου  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ιστορικού Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.» κ . Δημήτριο Χριστοδούλου, το «Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Καλυβίων», τον πρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας κ. Στέλιο Σαρηδημητρίου, όπως και όλους όσους συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους.

Ο «Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου» θέλει να ευχαριστήσει το φωτογράφο κ. Αργύρη Πουλάκη, που κάλυψε τον αγώνα και το Αρτοποιείο «ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ», για την προσφορά των εδεσμάτων, καθώς και τον κ. Σωτήρη Γιάννη - κάβα «ΜΑΡΚΟ», για την προσφορά των ποτών. Με τη «δεξίωση» αυτή, δόθηκε η ευκαιρία στους παίκτες και τους θεατές, να έρθουν πιο κοντά.

Ανανεώνουμε από τώρα, το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό μας ραντεβού, για του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.