11/4/16

WKND WARRIORS: Η 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ O.C.R. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


WKND WARRIORS
Η 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ O.C.R. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ


Το WKND Warriors είναι μία διαδρομή εμποδίων που ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος. Δεν είναι αγώνας, είναι μια μοναδική εμπειρία και ο τερματισμός ένα προσωπικό επίτευγμα ! Προσφέροντας επιλογές για κάθε αθλητικό επίπεδο, σκοπό έχει να ενθαρρύνει την ομαδική δράση σε μια πιο ολοκληρωμένη άσκηση. Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, η αρένα Cross Country στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές με εντυπωσιακά εμπόδια, φυσικά και τεχνητά, που θα σας κόψουν την ανάσα !  Χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν την περιπέτεια και διψούν για νέες προκλήσεις θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα όρια τους !

Πρόκειται για μια διαδρομή ανώμαλου εδάφους, μήκους 5 χιλιομέτρων και με τουλάχιστον 17 εμπόδια, η οποία εκμεταλλεύεται την αρένα  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στο χώρο και το περιβάλλον, τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες είναι εμπνευσμένα από τα εμπόδια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, νέα προσαρμοσμένα εμπόδια που χρησιμοποιούν στοιχεία του χώρου αλλά και εμπόδια αποκλειστικά κατασκευασμένα για το WKND Warriors. Τερματίζοντας την διαδρομή, μουσική, φαγητό και άφθονη μπύρα περιμένουν τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν και γιορτάσουν την επιτυχία τους !

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, ώστε να μπορούν όλοι να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ! Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να ακολουθήσουν και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες με την παρουσία τους σε όλο το μήκος της διαδρομής, να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου αλλά και να δώσουν τον δικό τους παλμό ! Με μεγάλη χαρά, υπάρχει θέση για εθελοντές που τους αρέσει να προσφέρουν και να βοηθούν !

Θα σας δούμε όλους στην εκκίνηση !
Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια σας online, μέσω του viva.gr
  
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε :
την ιστοσελίδα μας www.wknd.gr και την επίσημη σελίδα μας στο facebook / wkndw
Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε όποια διευκρίνιση και πληροφορία χρειαστείτε στο επίσημο email μαςinfo@wknd.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.