11/4/16

Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει στην εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού «Let's Do It Greece», καθαρίζοντας την παραλία της Χαμολιάς!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με σύνθημα: «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!», σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε και φέτος, την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let's Do It Greece», στην οποία συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μαρκοπούλου, καθαρίζοντας την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 και ώρες 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι, την παραλία της Χαμολιάς!

Το «Let’s do it Greece» είναι μια Εθελοντική Εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του Εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα, μέσω εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Προσκαλούμε όλους τους δημότες, συλλόγους, οργανώσεις και τοπικούς φορείς, να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού του παραλιακού μετώπου στην Χαμολιά, που διοργανώνεται στον Δήμο μας, με αφετηρία την παραλία της Χαμολιάς.

Φέτος, σας καλούμε να δώσουμε το δικό μας «χρώμα», στην Δράση Καθαρισμού! Στο σημείο συνάντησης θα πραγματοποιηθεί δράση, όπου μία σκάφη συλλογής ογκωδών απορριμμάτων θα «μεταμορφωθεί» σε έργο τέχνης από τους εθελοντές  «ζωγράφους», που θα συμμετάσχουν στο «Lets’ Do It 2016»!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα παραχωρήσει σακούλες δύο ειδών, για ανακυκλώσιμα και μη, όπως επίσης και τα απαραίτητα απορριμματοφόρα και φορτηγάκια, για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Επίσης, θα παραχωρήσει μπογιές και χρώματα, προκειμένου να βάψουμε την σκάφη ογκωδών απορριμμάτων.

Μαζί σας μπορείτε να φέρετε τα γάντια σας, καπέλο και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πιστεύετε, ότι θα σας φανεί χρήσιμο, για τον καθαρισμό της περιοχής. Επίσης, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε τα δικά σας πινέλα και χρώματα!

Ελάτε να «κινηθούμε» σε ρυθμούς Εθελοντισμού, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για ένα πιο όμορφο και καθαρό Περιβάλλον!

Ελάτε να δείξουμε την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.