26/4/16

Σε Α΄ προβολή η θρησκευτική ταινία «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» και για 2η εβδομάδα, η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ροβινσώνας Κρούσος» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή, τη θρησκευτική ταινία«Ανάσταση» και για 2η εβδομάδα, τη μεταγλωττισμένη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ροβινσώνας Κρούσος», από την Κυριακή του Πάσχα 1η  του μηνός, έως και την Τετάρτη, 4 Μαϊου 2016.

Λόγω των αργιών, το Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» θα παραμείνει κλειστό από τη Μ. Πέμπτη 28, έως και το Μ. Σάββατο, 30 Απριλίου 2016.





«Ροβινσώνας Κρούσος» (μεταγλωττισμένη)
Robinson Crusoe

Προβολή: 6.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων, για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία, μας δείχνει το πως ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε, χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας, που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!







«ΑΝΑΣΤΑΣΗ»
Risen

Προβολές: 7.30 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Kevin Reynolds
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Joseph Fiennes, Tom Felton, Cliff Curtis, María Botto, Peter Firth, Leonor Watling.

Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (Joseph Fiennes) και ο Λούκιος (Tom Felton), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο, με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (Cliff Curtis), μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία, για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.



Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.