12/4/16

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η προβολή της πολυαναμενόμενης κωμωδίας «ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!


Λόγω της θερμής ανταπόκρισης του κοινού, το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», συνεχίζει για 2η εβδομάδα, από την Πέμπτη 14 Απριλίου, έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, την προβολή της πολυαναμενόμενης κωμωδίας «ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2»! 

«ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2»
My Big Fat Greek Wedding 2

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.


Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Νία Βαρντάλος, Τζον Κορμπέτ, Μάικλ Κονσταντάιν, Λέινι Καζάν, Έλενα Καμπούρις, Τζια Καρίντις, Λούις Μάντιλορ

Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002, που σάρωσε εισπρακτικά, χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της, με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά, για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.