29/2/16

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου 02-03-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:  26/2/2016
      ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ                                 ΑΡ.ΠΡΩΤ:  115
                   Ν.Π.Δ.Δ.
“ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ”

ΠΡΟΣ:

Τα  Τακτικά Μέλη του Ν.Π.Δ.Δ:

1. Κακαρνάκη Κωνσταντίνο
2. Σιδέρη Στυλιανό
3. Μεθενίτη Μαρία
4. Κανελλοπούλου – Φράγκου Ελένη
5. Χρυσάφη Σταύρο
6. Τσάκαλο Στέφανο

Τα  Αναπληρωματικά  Μέλη του Ν.Π.Δ.Δ:

1. Μεθενίτη Βασίλειο
2. Αθανασιάδη Μιχάλη
3. Ταμπίζιβα Δέσποινα
4. Ψωμά Έντη
5.      Θεοδωρίδη  Φώτιο
6. Στρατουδάκη Ιωάννη

Παρακαλείσθε, όπως την  του μηνός Μαρτίου  2016,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 προσέλθετε στο  Γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» (εντός Δημαρχείου Μαρκοπούλου), στην 4η Τακτική Συνεδρίαση του Ν.Π.Δ.Δ, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων  της Ημερήσιας Διάταξης: 

1. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού συνεδρίασης της Εκτιμητικής Επιτροπής Ακινήτων, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης Αναψυκτηρίου, στην παραλία Αγ. Σπυρίδωνα, του στεγασμένου χώρου πέριξ αυτού και του υπαίθριου χώρου έμπροσθεν του εν λόγω Αναψυκτηρίου, για την τοποθέτηση ομπρελών θαλάσσης και ξαπλωστρών.   

2. Λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων διακήρυξης της Δημοπρασίας, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής  χρήσης του Αναψυκτηρίου,  στην παραλία Αγ. Σπυρίδωνα, του στεγασμένου χώρου πέριξ αυτού και του υπαίθριου χώρου έμπροσθεν του εν λόγω Αναψυκτηρίου, για την τοποθέτηση ομπρελών θαλάσσης και ξαπλωστρών.   

3. Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς υπηρεσιών, από τον πολιτικό μηχανικό, κο. Ανδρέα Πιερράκο, να υποβάλει  δηλώσεις  ένταξης διαφόρων εγκαταστάσεων, εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Πόρτο Ράφτη,  σύμφωνα με το Ν.4178/2013.
4. Λήψη απόφασης  για έγκριση παραχώρησης  δικαιώματος απλής χρήσης υπαίθριου χώρου                                        στην εταιρεία «Ιωάννης Δηλανάς – Κων/νος Χασιώτης ΟΕ»  έμπροσθεν του καταστήματος  «Φύκι Φύκι» για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών, για τα έτη 2016-2017-2018.




Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ»

ΠΟΛΙΤΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.